Inkubator:Automatiskt bekräftade användare

This page is a translated version of the page Incubator:Autoconfirmed users and the translation is 100% complete.

Automatiskt bekräftade användare är bidragsgivare som är inloggade på ett konto som är äldre än fyra dagar. Automatiskt bekräftade användare kan

Om du är en ny användare, och inte kan byta namn på sidor, beror det med allra största sannolikhet på att du ännu inte är automatiskt bekräftad. Du kan då helt enkelt be någon som redan är det att utföra ändringen åt dig tills dess att du själv kan göra det, du kan till exempel fråga på Incubator:Community Portal. I vissa särfall, kan du tilldelas "bekräftad" status innan de 4 dagarna har gått.

Bekräftade användare

I vissa särfall kan konton behöva undantas från den sedvanliga bekräftelseperioden. Grupp confirmed innehåller samma rättigheter som grupp autoconfirmed, men tilldelas manuellt. Fråga helst på administratörernas anslagstavla eller IRC-kanalen om du tror du behöver bekräftad status.

Administratörer kommer förmodligen be dig vänta ut den 4 dagar långa perioden och inte tilldela dig den här rättigheten. Om du är automatiskt bekräftad och begär rättigheten för ett legitimt alternativt konto, kommer administratörerna förmodligen godkänna det så länge du kan uppvisa att du äger båda kontona.

Se även