Wp/aln/Tivari

< Wp‎ | aln
Wp > aln > Tivari

Tivari âsht nji qytet në Malit të Zi dhe ka rreth 18,000 banorë, kurse komuna ka rreth 42,000 banorë. Gjindet në jugun e Malit të Zi.

PopullsiaEdit

E folmja ma përhapun ner popullsi âsht shqipja, gjegjsisht gegnishtja.

Shih edheEdit