Wn/hu/Wikihírek:Szavazás/Matteo55 (adminisztrátor)

Wn > hu > Wikihírek:Szavazás > Matteo55 (adminisztrátor)

Az alábbi megbeszélést archiváltuk. Kérjük, ne módosítsd! A további hozzászólásokat a társalgóba írhatod. Ezt a megbeszélést már ne szerkeszd.

2 támogató szavazattal, ellenszavazat nélkül megválasztva. (Kiegészítés: az alacsony részvétel miatt csak 3 hónapra adták meg a jogot a stewardok.) Lezárom, bár maradt nyitott kérdés, de ellenszavazat nem érkezett. Addig úgy se fog itt nagyon senki semmit csinálni, amíg a projekt sorsa bizonytalan. Mindenesetre ezen a ponton nem látom, hogy hátránnyal járna még egy admin megválasztása. --Gondnok vita 2010. december 17., 16:11 (CET)

Szeretnék hozzájárulni a haldokló projekt megmentéséhez új lelkes, aktív szerkesztők toborzásával és felügyelésével. Ez útobbihoz kérek adminisztrátori jogot.

A szavazás lezárása: 2010. december 12., 18:54.

Mellette edit

  1. --Gondnok vita 2010. november 23., 10:14 (CET)
  2. Einstein2 vita 2010. november 25., 18:01 (CET)

Ellene edit

Kérdések a jelölthöz edit

Esetleg pár mondatot írhatnál arról, hogy konkrétan milyen elképzeléseid vannak a megmentésről. --Gondnok vita 2010. november 23., 10:04 (CET)

Írtam egy körlevelet itt az egyetemen (Pannon Egyetem, Veszprém) és önkénteseket toborzok, akik kedvet éreznek a hírszerkesztéshez. Eddig az Egyetemünk újság két újságírója és 4 másik önkéntes jelentkezett. Én vállalom a betanításukat, rendelkezem wikiszerkesztői és újságíró gyakorlattal is. Azért kértem az admin jogot, ha valamely önkéntesemmel baj lenne én legyek az első, aki lép. Azért nem én magam szerkesztem a wikihíreket, mert a wikiegyetem indítása sok időmet elveszi. Továbbra is úgy gondolom, hogy kár lenne bármelyik projektet elveszteni, mert az egyrészt nem tenne jót a wiki hírnevének, másrészt később sokkal nehezebb lenne újrakezdeni. - Matteo55 vita 2010. november 24., 18:31 (CET)

A Béta Wikiegyetemben még nem érted el a jubileumi 10 szerkesztést sem... biztos, hogy az veszi el az időd? (Esetleg más felhasználói nevet használsz?) - Xbspiro vita 2010. november 30., 19:24 (CET)

Nem, ugyanezt a nevet használom. A projekt koordinálás főleg nem a szerkesztésből áll. Ráadásul a MediaWikis felületet is meg szeretnénk újítani, hogy az új funkciókat be tudja fogadni. Az új szócikkek februárra várhatók. A Wikiegyetem indítása kapcsán heti 3-4 megbeszélést tartok a fejlesztői csapatnak. A Wikihíreken sincs sok szerkesztésem, csak épp embereket szervezek be akik segítenek csinálni. Megtanítom őket, hogyan írjanak a wiki irányelveinek megfelelő cikkeket. - Matteo55 vita 2010. december 7., 21:19 (CET)

Rendben. Lenne időd írni (vagy fordítani, ha időszűkében vagy) egy mintacikket, ami megmutatja, hogy mi lesz az általad kitűzött standard színvonal? (A Gyengült a forint nincs publikálva, rövid, egy forrása van, a forrásmegjelölés nem a konkrét forráscikkre mutat, a címe pedig nem beszédes (potenciálisan ütközik jövőbeni cikkekéivel)). Kérlek ne vedd akadékoskodásnak, de mivel betanításra vállalkozol, szeretném látni, hogy tisztában vagy-e az alapokkal... - Xbspiro vita 2010. december 8., 09:00 (CET)

Megjegyzések edit


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a megbeszélést már ne szerkeszd.