Wn/hu/Egy nő befeküdt egy autó alá Kecskeméten

< Wn‎ | huWn > hu > Egy nő befeküdt egy autó alá Kecskeméten
Balesetek és katasztrófák
További témabeli híreink:


2009. április 4., szombat

Egy hajléktalan nő befeküdt egy autó alá Kecskeméten.

Egyes források szerint feltehetően egy valószínűleg hajléktalan nő befeküdt egy jármű alá, akinek az éppen elindulni készülő teherautó okozta a halálát. A baleset Kecskeméten történt, tegnapról mára virradó éjszaka - nyilatkozta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Legelőször mindenki úgy gondolta, hogy a városban cserbenhagyásos gázolás történt, miután a baleset helyszínére kiérkező rendőrök egy negyvenöt-ötven év közötti, a legnagyobb valószínűséggel hajléktalan nőt találtak a Nagy Lajos király körút 22. számú épület előtt az úton - nyilatkozta Nyikos Tamás.

Néhány óra múlva a helyi rendőrségnek sikerült beazonosítania az elgázoló teherautót, és annak vezetőjét is. A férfi rendőrségi kihallgatása folyamán azt állította, hogy nem észlelte a balesetet. A rendőrök hittek a sofőr kijelentésének, ugyanis az eddigi vizsgálatok arra is fényt derítettek, hogy az áldozatot nem a kocsi kerekei ölték meg, és nem az úttesten ütötték el, és nem látszik a nőn, hogy a kerekek áthajtottak volna a testén. Az viszont sokkal valószínűbbnek látszik, hogy a kocsi tengelye miatt halt meg - közölte a sajtóreferens.

Még azt is elmondta, hogy igaz hogy, az autó sofőrje ellen az edigg történtektől függetlenül vizsgálatok indultak, viszont az eddig a rendőrség eddig hozott adatai alapján valószínűsíthető, hogy a hajléktalan nő szándékosan feküdt a gépkocsi alá, azért, hogy meghúzza magát éjszakára.ForrásokEdit