Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Suwé Ora Jamu

< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam Jawa
Wb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Suwé Ora Jamu

Suwé ora jamu

Tèks

edit
  • Suwé ora jamu
  • Jamu godhong téla
  • Suwé ora ketemu
  • Ketemu pisan gawé gela


  • Suwé ora jamu
  • Jamu godhong téla
  • Suwé ora ketemu
  • Ketemu pisan gawé gela

Sumber

edit