Wb/jv/Tembang

< Wb‎ | jv
Wb > jv > Tembang

Atur Pambuka Edit

Ing kéné kababar prakara tetembangan ing kabudayan Jawa.

  1. Macapat
  2. Tembang dolanan
  3. Langgam Jawa
  4. Kroncong Jawa
  5. Gendhing Jawa
  6. Campursari