Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Lara Branta

< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam Jawa
Wb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Lara Branta

Lara Branta
Panembang: Waljinah Pangripta: S Darmanto

Tèks

edit
  • Yen kelingan mring sliramu, adhuh
  • kadya rinujit atiku
  • yen siyang tansah katon malela
  • dalu dhatan bisa nendra
  • apa sliramu wis lali tenan
  • dhek semana nate janji
  • sedya arep urip bebarengan
    • Reff:
  • Nanging aku ora ngira yen sliramu bakal cidra
  • bareng saiki wis mulya, banjur krama
  • ora nganggo kandha-kandha
  • wis pesthine lelakonku, adhuh
  • aku mung kudu narima
  • sapa kang bisa paring usada
  • nggonku nandang lara branta

Sumber

edit