Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Gambang Suling

< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam Jawa
Wb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Gambang Suling

Gambang Suling
Penyanyi: Waljinah
Pangripta: Ki Narto Sabdo
Irama:Kroncong/8 beat Tempo: 70

Tèks

edit
  • Swara suling, kumandang swarané,
  • Tulat tulit kepénak uniné
  • U.. niné mung nrenyuhaké, bareng lan kentrung,
  • ketipung suling, sigrak kembangané
  • Swara suling kumandang swarané,
  • tulat tulit kepénak uniné
  • U.. niné mung nrenyuhaké bareng lan kentrung,
  • ketipung suling, sigrak kembangané
  • Swara suling kumandang swarané,
  • tulat tulit kepénak uniné
  • U.. niné mung nrenyuhaké bareng lan kentrung,
  • ketipung suling, sigrak kembangané

Sumber

edit