Po punojmë për Wikipedinë gegnisht!

edit
Po punojmë në kët drejtim. Sa i përket rregullave të drejtshkrimit, kujtoj se duhet me u përdorë Ortografia e Prishtinës e vitit 1964. Asht ma e fundit, ma e plotsuemja dhe ma pak e koklavitun prej tanave. Propozimet qe i ka dhanë Xhija (shih faqen e diskutimeve) nuk munden me u shqyrtue prej komunitetit të Wikipedisë se ne nuk jemi për me vendosë rregulla, me ndryshue alfabete e me përça kombe. Qëllimi ynë asht me shkrue me at gjuhë qe ekziston edhe për at popull qe ka nevojë për informata n'at gjuhë. Ju lutem të mos shkaktojmë kurrfarë përçamje në gegë e toskë; krejt çka po duem asht me shkrue n'at mënyrë qe nuk e lejon gjuha standarde dhe për ata njerëz qe e kanë ma lehtë me kuptue gjuhën shqipe në variantin gegë. Ju falemnderës!--98.204.48.154 00:56, 13 December 2010 (UTC)Reply