Inkubátor:Jogi nyilatkozat (Incubator:General disclaimer/hu)

This page is a translated version of the page Incubator:General disclaimer and the translation is 64% complete.
Outdated translations are marked like this.

Az Inkubátor egy nyílt tartalmú, online, közösségi szerkesztésen alapuló projekt. Tartalmát önkéntesek szerkesztik egyénileg vagy csoportosan. Felépítése révén bárki szerkesztheti, aki internetkapcsolattal és World Wide Web kompatibilis böngészővel rendelkezik. Vedd figyelembe, hogy az itteni tartalom nem feltétlenül ment át olyan szaklektoráláson vagy ellenőrzésen, ami biztosítaná annak teljességét, pontosságát vagy megbízhatóságát.

Az Inkubátor a Wikimedia leendő projektjeinek fenntartott tesztterület – a Wikimedia ezért nem garantálhatja az itt talált információk valódiságát. Bármely lapot szerkeszthette, megváltoztathatta vagy vandalizálhatta valaki a közelmúltban, akinek témabeli tudása nem feltétlenül öleli fel a jelenkori elfogadott ismereteket.

Védjegyek

Bármely védjegy, jelöljön az terméket vagy szolgáltatást, formatervezési minta, személyiségi jogot érintő alkotás vagy hasonló elem, legyenek azok akár megemlítve, felhasználva vagy hivatkozva, továbbra is a tulajdonosaikhoz tartoznak. Megjelenésük az oldalon nem jelenti, hogy azon az ismeretterjesztő célon túlmutatóan is használhatná őket, ami az oldal eredeti szerzői szerint megengedett a GFDL licenc alatt. Hacsak másként nem jeleztük, a Wikimedia oldalak nem állnak kapcsolatban ezen jogok birtokosival, és így a Wikimedia sem adhat jogot az ilyen védett művek felhasználására. Bármely szellemi tulajdonjog alá eső alkotást Ön csak a saját felelősségére használhat.

Joghatóság és a jognak való megfelelés

A Wikimedia oldalain található információk közzététele sértheti azon ország vagy hely törvényeit, ahonnan az oldalt megtekinti. A Wikimedia adatbázis-szervereit az Amerikai Egyesült Államokban üzemelteti, az ottani állami és szövetségi szabályoknak megfelelően. A törvényi környezet az Ön országában vagy tartózkodási helyén nem feltétlenül engedi meg a tartalom közzétételét ugyanezen módon. A Wikimedia nem bátorít a helyi szabályok áthágására, illetve nem vállal felelősséget azok megsértésért, ami eredhet az oldal linkeléséből, vagy tartalmának felhasználásából, másolásából vagy közzétételéből. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a lapot – reméljük örömét leli az Inkubátor használatában.