Wy/ca/Ko Pha Ngan

< Wy‎ | ca
Wy > ca > Ko Pha Ngan
Wy/ca/Ko Pha Ngan

Ko Pha Ngan (เกาะพะง้น) és una illa que pertany al districte de Suratthani província. És la segona illa més gran de Koh Samui i a la vegada és una part de l'arxipèlag de Samui, un grup de més de 40 illes. Per arribar-hi és possible prendre un ferri des Koh Samui, Koh Tao o Surratthani. Koh Phangan es troba a 70 km de la costa i a 12 km de Koh Samui.

Veure edit

Aquesta illa situada entre cristal·lines aigües del sud del golf de Tailàndia i famosa per les seves festes al cap de Hat Rin, també té apetitosos ressorts i precioses platges més ranquil·les on recuperar-se d'una bona festa o relaxar-se a la espera que comenci el "xou" a la zona més esbojarrada. En el seu interior, alienes a les masses de turistes que arriben amb el propòsit de beure i ballar, aquesta cinquena illa més gran de Tailàndia alberga temples i cascades que retornen la pau interior als viatgers que desitgin trobar un oasi de tranquil·litat, on l'únic so de fons sigui el de la selva i l'aigua d'una cascada.

Dormir edit

Fa temps enrere, els allotjaments barats i rudimentaris eren fàcilment localitzables a tota l'illa i acollien als primers pelegrins de la full moon party. Actualment la creixent afluència de viatgers al lloc, ha portat hostes amb exigències més altes que s'han eliminat les cabanes més rústiques per deixar pas a habitacions de més qualitat, arrossegant els preus de tots els establiments a l'alça i les millors ofertes estan sempre molt cotitzades. L'allotjament a Koh Phangan el podríem separar en diferents zones: Hat rin on es concentra tota la gresca, platges del nord, platges del sud o platges de l'oest.