Wq/jv/Surealisme Dekoratif

< Wq‎ | jv
Wq > jv > Surealisme Dekoratif

Surealisme Dekoratif minangka jinis Seni sing apik sing digawe liwat pangembangan gaya Lukisan Surealisme sing dikombinasikake karo konsep warna Dekoratif sing ngasilake gaya seni modern.

Mbayangno impen warna-warni nggunakake pikiran sadhar saka Pelukis minangka jembatan kanggo pelukis kanggo nggawe karya seni.

Pranala njaba Edit

 
Sinau luwih lengkap babagan Surealisme Dekoratif ing Proyek Wikimedia liyane
 
Wikipedia
Wikipedia mempunyai rencana mengenai:


 
Commons
Wikimedia Commons mempunyai media berkaitan: