Wq/jv/Surealisme Dekoratif

< Wq‎ | jvWq > jv > Surealisme Dekoratif

Surealisme Dekoratif minangka jinis Seni sing apik sing digawe liwat pangembangan gaya Lukisan Surealisme sing dikombinasikake karo konsep warna Dekoratif sing ngasilake gaya seni modern.

Mbayangno impen warna-warni nggunakake pikiran sadhar saka Pelukis minangka jembatan kanggo pelukis kanggo nggawe karya seni.

Pranala njabaEdit

Sinau luwih lengkap babagan Surealisme Dekoratif ing Proyek Wikimedia liyane
Wikipedia mempunyai rencana mengenai:


Wikimedia Commons mempunyai media berkaitan: