Wq/jv/Harling Bassukarno

< Wq‎ | jvWq > jv > Harling Bassukarno

Harling Bassukarno (lair 6 November 1984) minangka seniman Indonesia sing ndue gaya "Surrealisme Dekoratif".

KutipanEdit

  • Seni minangka pangerten mental babagan pemberontakan saka alam bawah sadar sing nemtokake makna kejujuran ing karya.
    • Impen minangka imajinasi nalika mikir yén impen iku mung kembang turu, nanging nyatane impen uga pesen saka imajinasi.
  • Ngupaya makna yaiku nggayuh kekuwatan sing pengaruh ing sawijining karya seni.
    • Mlaku kanthi wektu iku lelungan sing dawa, yén mandheg ngaso banjur wektu bakal terus lan ora bakal mandheg.
  • Aku nari ing kanvas sing diubengi malaekat kanthi warna lan dimensi edan.
    • Impenku yaiku ndeleng, ngrungokake lan ngrasakake geter khayalan sing metu saka segara sing adhem lan biru.
  • Aku wis bola-bali keprungu swarane alam nyawiji kanthi gludug ombak lan badai badai, aku bakal melu percaya yen Panjenengan wis bandage kasetyan.
    • Aku gumun banget karo kesejukan-Mu, mula aku njaluk tulung marang Panjenengan supaya tentrem ing sajroning jiwa lan njaga iman lan kasetyan ing napas.
  • karakter sing diduweni artis bisa dideleng saka karya sing digawe kanthi tulus lan kekuwatan idealisme ing jiwane.

Pranala njabaEdit

Sinau luwih lengkap babagan Harling Bassukarno ing Proyek Wikimedia liyane
Wikipedia mempunyai rencana mengenai: