Wp/fkv/Kansallis-anarkismi

< Wp‎ | fkv
Wp > fkv > Kansallis-anarkismi

Kansallis anarkismi oon anarkismin forma joka oon tosi tradišuaalinen ja konservatiivinen. Het haluthaan yhteiskunnan jossa ei ole staattiita ja ette ryhmät oon erilaisissa autonoomisissa komuuneissa jossa het voiđhaan kehittyy yksin. Kansallis anarkismi oon ekonomisesti mutualistinen ja ekologinen. Sitä oon kritisoitu siitä ette se oon vaan tyhä rasismii. Het sanothaat ette Kansallis-anarkismi ei ole vasemistossa tahi oikheistossa ja ette se oon "kolmas vaihtoehto".

Kansallis-Anarkismin Flaku

Histooria edit

Kansallis anarkismin tähelisimät henkilöt oon Ernst Jynger ja Troy Southgate, Troy oli Strasseristi joka myöhemmit vaihtoi ideologiaa Kansallis anarkismhiin ja Ernst Jynger teki sen.

Ideologia edit

Het haluthaan organisoiđa ihmiset autonoomishiin komuunhiin ja ette niisä fylkeisä oon eri kansoita, Het haluthaan elläät niin ette miljöö ei kärsi ja ette ei ole riippuvainen valtiosta tahi ulkomaista. Het haluthaan ette koulut oon koti koului tahi opastus paikkoi jossa lujethaan kirjoja ja opithaan elläät maailmassa. Kulttuurallisesti het oon tosi konservatiivei ja uskonnollisesti het oon enimäksi pakanoita. Kansallis-Anarkismi oon saanu paljo influenssiita strasserismistä ette anarko-kommunismista. Het vihathaan Materialismiä, monikulttuurillisuutta, feminismiä ja uuđenaikhaisuutta.

Kritiikki edit

Kansallis-anarkismia oon kritisoitu tyhä rasismiksi ja ette se oon tapa saađa vasemistolaisia oikheistolaisiksi.