Wp/aln/Trojet shqiptare

< Wp‎ | aln
Wp > aln > Trojet shqiptare

Trojet shqiptare janë viset e Ballkanit të banueme me shqiptarë vendas, ku ban pjesë Shqipnia, Wp/aln/Kosova, Wp/aln/Maqedonia perëndimore, Lugina e Preshevës, Çamënia dhe nji pjesë e Greqisë dhe trevat kryesisht jugore të Malit të Zi.