Wp/aln/Gjeografia

< Wp‎ | aln
Wp > aln > Gjeografia

Gjeografia (nga greqishtja: γεωγραφία - geographia, S. Frashëri: dheshkronjë) asht shkencë që merret me studimin e Tokës si dhe dheut, tipareve, banorëve dhe dukurive të saj.