Wb/jv/Tembang/Langgam Jawa/Caping Gunung

< Wb‎ | jv‎ | Tembang‎ | Langgam Jawa
Wb > jv > Tembang > Langgam Jawa > Caping Gunung

Caping Gunung
Panembang: Waljinah Pangripta: gesang

Tèks

edit
  • Dhek jaman berjuang
  • njur kelingan anak lanang
  • mbiyen tak openi
  • ning saiki ana ngendi
  • Jarene wis menang
  • keturutan sing digadhang
  • mbiyen ninggal janji
  • ning saiki apa lali
    • Reff:
  • Ning gunung tak cadhongi sega jagung
  • yen mendhung tak silihi caping gunung
  • sokur bisa nyawang
  • gunung ndesa dadi reja
  • dene ora ilang nggone padha lara lapa

Sumber

edit