Wb/jv/Resèp/Saté

< Wb‎ | jv‎ | Resèp
Wb > jv > Resèp > Saté

Saté kuwi panganan kanggo lawuh kang wujudé arupa bakaran daging pitik, sapi utawa wedhus, kang disunduki ganggo sujèn. Saben panggonan uga duwé resèp dhéwé-dhéwé, kayata ing Jawa Timur utamané Madura, ing Jawa Tengah uga akèh jenisé.

Jawa Tengah

edit

Jawa Timur

edit

Bali

edit