Wb/jv/Pengantin Jawa/Atur panampi

< Wb‎ | jv‎ | Pengantin Jawa
Wb > jv > Pengantin Jawa > Atur panampi

Atur panampi iku urutan jroning prosèsi lamaran.

Tuladha atur panatacara ngancik panampi

edit

Makaten para lenggah kakung saha putri, atur pasrahipun Bp.... pinangka duta saraya ing kalenggahan punika, kanthi prastawa cetha wijang wijiling pangandikan, ingkang salajengipun pasrah sarana badhe katampi panejenganipun Bp.... minangka sulih salira Bp.... sekalihan (mengku gati). Wekdal kasumanggahaken, sumangga nun....

Tuladha atur panampi

edit

Wacan

edit