Wb/jv/Kaca Utama/PustakaWiki:Paugeran

< Wb‎ | jv‎ | Kaca Utama
Wb > jv > Kaca Utama > PustakaWiki:Paugeran

PrakataEdit

Ing Wikibooks basa Jawi iki, ana aturan-aturan sing dadi paugeran umum kanggo miwiti utawa nyunting artikel. Sebagian aturan iku ana sing baku, ana sing isih dadi bahan perdebatan, ana uga sing sifate kontroversial. Penganggo kabèh bisa mèlu urun rembuk ing kaca dhiskusi aturan kanggo partisipasi gawé rumusan aturan sing trep marang perkembangan jaman lan kanggo nunjang pencapaian tujuan bersama.

Aturan sing bisa ditampa kanthi umumEdit

  • Ngindari abot sesisih. Artikel iku kudu ditulis saking cara deleng netral, tegesé artikel iku patut makili pandhangan saka sudhut kang béda-béda sacara adil lan simpatik.
  • Aja nerak hak cipta. Wikibooks dilisensiake ing sangisore Lisensi Dokumentasi Bebas GNU.