Welcome Edit

Welcome to the Wikimedia Incubator! At the right there are some important links, and here are some tips and info:

  • If you haven't created a user page yet, please create one with for example babel templates on it.
  • You can select your interface language in your preferences.
  • If you make articles, templates or categories, don't forget to add a prefix!
  • If your knowledge of English is good, you can help with translating pages to other language you know, so more people can understand it!
  • If you want to translate the interface, please go to Betawiki, create an account and follow the instructions you will see.

If you have any questions, feel free to ask it on my talk page.

Greetings, Abigor talk 19:38, 13 February 2009 (UTC) Abigor talk 19:38, 13 February 2009 (UTC)Reply[reply]

Tung Edit

pe shoh qi ja paske nis me kontribu ne ket projekt, qe ni tip: nëse don me shkruejt ne vargje, vuje <br> në fund të vargut e masanej edhe nese shkrun ne rreshta ke me te dale si poezi (pra ne vargje) --Cradel 13:04, 14 February 2009 (UTC)Reply[reply]

Po punojmë për Wikipedinë gegnisht! Edit

Po punojmë në kët drejtim. Sa i përket rregullave të drejtshkrimit, kujtoj se duhet me u përdorë Ortografia e Prishtinës e vitit 1964. Asht ma e fundit, ma e plotsuemja dhe ma pak e koklavitun prej tanave. Propozimet qe i ka dhanë Xhija (shih faqen e diskutimeve) nuk munden me u shqyrtue prej komunitetit të Wikipedisë se ne nuk jemi për me vendosë rregulla, me ndryshue alfabete e me përça kombe. Qëllimi ynë asht me shkrue me at gjuhë qe ekziston edhe për at popull qe ka nevojë për informata n'at gjuhë. Ju lutem të mos shkaktojmë kurrfarë përçamje në gegë e toskë; krejt çka po duem asht me shkrue n'at mënyrë qe nuk e lejon gjuha standarde dhe për ata njerëz qe e kanë ma lehtë me kuptue gjuhën shqipe në variantin gegë. Ju falemnderës!--98.204.48.154 00:56, 13 December 2010 (UTC)Reply[reply]