User:Wirjadisastra/Pramasastra Bulân Samangkén

Artikel kang wis dadi Artikel Pilihan ing Wikipedia Jawa (miturut wektu pamasangané)Edit

2014Edit

  • Desember :
  • November :
  • Oktober :
  • September :
  • Agustus :
  • Juli : [[|Wp/mad/Kabupaten_Sumenep|Kabupaten Songennep]]
  • Juni :
  • Mei :
  • April :
  • Maret :
  • Februari :
  • Januari : Thích Quảng Đức

2013Edit

2012Edit

2011Edit

2010Edit

2009Edit

2008Edit

2007Edit

Artikel kang wis dadi Artikel Pilihan ing Wikipedia Jawa (miturut topik/kategori)Edit

Agama, mistik, lan mitologiEdit

Asmaaulhusna (September 2008) - Buddha (Mei 2009)

Basa lan linguistikEdit

Aksara Bali (Februari 2011), Basa Sangskreta (Juli 2011)

Biologi lan kedokteranEdit

Badhak Jawa (Maret 2008) - Kucing - Lele - Singa - DNA (Maret 2009) - Tetanduran ngembang (September 2009) - Sèl (biologi) (Maret 2010) - Pantun (April 2010) - Kembang Kemboja (November 2012) - Influenza (Oktober 2013)

Bisnis, ekonomi, lan keuanganEdit

Euro (Januari 2013)

Budaya lan masyarakatEdit

Cemara Natal - Rontal - Wayang - Natal (Desember 2009) - Tiyang Minang (Juli 2012) - Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

FilsafatEdit

Globalisasi (Mei 2008)

Fisika lan astronomiEdit

Kalèndher Jawa (Mei 2010) - Tata Surya (Maret 2013)

Geografi lan panggonanEdit

Bengawan Solo - Candhi Sukuh - Prambanan - Alas tropis (Oktober 2009) - Jenéwa (April 2013) - Bordeaux (Juni 2013)

Geologi, geofisika, lan meteorologiEdit

Pamanasan global (Januari 2009)

HukumEdit

Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

Kulawarga raja, bangsawan, lan lambangEdit

Praja Mangkunagaran (November 2008) - Gajah Mada (Februari 2013)

Kimia lan mineralogiEdit

KomputerEdit

Panganan lan ombènanEdit

Roti (Desember 2012)

MatematikaEdit

MediaEdit

Ensiklopedhi - Si Unyil (April 2012) - Titanic (Mei 2012) - Slumdog Millionaire (September 2012)

MilitèrEdit

Perang Enem Dinten (Juni 2008) - Perang Yom Kippur (Oktober 2008)

MusikEdit

Olahraga lan dolananEdit

PendhidhikanEdit

Universitas Indonésia (Mei 2013)

Penghargaan lan tandha jasaEdit

PerhubunganEdit

Titanic (Mei 2012)

Pulitik lan pamaréntahanEdit

Etiopia (Januari 2008) - Yunani (Juli 2009) - Jawa Tengah (Juni 2009) - Indonesia (Agustus 2009) - Perserikatan Bangsa-Bangsa (November 2009) - Dewan Kaamanan PBB (Februari 2010)- Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

SastraEdit

Hanacaraka (Agustus 2008) - Kakawin Ramayana - Kakawin Sutasoma - Kidung Sundha - Bebungah Sastra Rancagé (Juni 2012)

SajarahEdit

Gègèr Pacinan (Oktober 2012)

Seni, arsitektur, lan arkeologiEdit

Tèknik lan tèknologiEdit

TokohEdit

Cleopatra (Februari 2008) - Johannes Jacobus Ras - Kartini (April 2008) - Eva Peron (Desember 2008) - Pramoedya Ananta Toer (Februari 2009) - Adolf Hitler (April 2009) - Albert Camus (Januari 2010) - Julian Assange (Januari 2011) - Mustafa Kemal Atatürk (Maret 2011) - Florence Nightingale (April 2011) - Gesang Martohartono (Mei 2011) - Gajah Mada (Februari 2013)

Uga delengenEdit


Kategori:Wikipedia